Årsmötet är över | Sverigedemokraterna i Boden

Årsmötet är över

Nu har vi i sverigedemokraterna boden haft vårat årsmöte. Vi vill passa på att tacka alla medlemmar som kunde närvara vid mötet där vi valde bland annat en ny styrelse och satte listan till kommunvalet. Mötet gick snabbt och effektivt med många trevliga pratstunder vid fikat efteråt.

 

Undertecknad vill tacka för förtroendet som nyvald ordförande för en starkt växande förening. Nu går vi in i en viktig valrörelse och jag hoppas kunna leva upp till era förväntningar. Arbetet har genast startat och vi håller i skrivande stund på att planera året och alla dess aktiviteter.

 

Vi i styrelsen vill även passa på att tacka avgående ordförande Bert Johansson för hans 3 år som ordförande. Bert har gjort ett starkt jobb i föreningen och sett till att vi har en god ekonomi och en stabil grund att stå på inför det stundande valet.

 

Vi vill även tacka Göran Åström som nu valde att lämna styrelsen efter ca. 6 år. Göran har gjort ett stort jobb i styrelsen och var en av dom som ansvarade för öppet hus i föreningen.

 

Har ni några funderingar eller är det något som ni kan bidra med till styrelsen nu inför valarbetet så tveka inte att höra av er till någon av oss i styrelsen! Kontaktuppgifter under fliken ”styrelsen” längre upp i menyn.

 

Åt styrelsens vägnar Linda Lund, ordförande SD boden.